Blog

Vakantieperiode komt er aan

25 juni 2022

Voor de één een periode waarin de agenda vol loopt, voor de ander een moment van rust en ruimte. RelaxEven heeft nog enkele dagen/tijden voor een massage beschikbaar....

Cadeaubon

05 mei 2022

Cadeaubonnen, altijd leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen.....

April... van alles uit vrije wil

27 april 2022

Volle maand geweest april. Een workshop anatomie in de snijzaal van het Erasmus MC te Rotterdam. Een aantal uren besteden aan Centrum Camino voor het inzamelen van gelden tijdens de 6 tot 6 voor de Alpe d'Huez bij Beweegpunt Bas bij de Koornmolen te Zevenhuizen ..  Mooie evenementen waar ik deel van mocht uit maken. Leerzaam, respectvol, bezinning, maar ook een lach en een traan delen met allerlei mensen om je heen die min of meer dezelfde doelstellingen hebben.

Masseren bij de Marathon Rotterdam

11 april 2022

 Zondag 10 april 2022

Wederom een supermooie ambiance bij DE marathon van Rotterdam. Als masseur zijnde eveneens een belevenis van jewelste... Internationale lopers, jong en oud, beginner en gevorderde, met of zonder een goed doel, maar allemaal sportief en respectvol naar elkaar. Zo hoort het altijd en overal te zijn. 

Centrum Camino

13 maart 2022

  

 

Vanaf maart 2022 bevind ik mij elke laatste vrijdag van de maand van 10 tot 13 uur bij Centrum Camino te Nieuwerkerk, voor het geven van lichaamsmassages. Ieder van ons heeft zijn/haar weg (Camino) te gaan. Als je onderweg geconfronteerd wordt met een levensbedreigende ziekte, sta je voor de uitdaging je weg te hervinden. Vaak is dat makkelijker om dat samen te doen dan alleen.

Camino kan altijd gemotiveerde, enthousiaste vrijwilligers gebruiken.

Jezelf helpen

10 december 2021

 

krantenartikel Hart van Holland

22 oktober 2021

 

Massage bij kanker

07 oktober 2021

Gewoon open in juli en augustus

19 juli 2021

 

Ontspannen in uw vakantie? Reserveer een MASSAGE 

De Relaxeven Cadeaubon

30 april 2021

Met de Relaxeven cadeaubon geef je iemand anders ook een moment voor zichzelf.

Moederdag, Vaderdag, verjaardag... Zomaar....  

Ontspanning

22 februari 2020

Massage ter ontspanning kan op de klassieke wijze. Met name over rug, schouders en nek vinden rustige doch krachtige strijkingen plaats, die gespannen en/of vermoeid aanvoelende spieren weer doen herstellen. De accu wordt zogezegd ontladen en vervolgens opgeladen met positieve energie. 

Helemaal relaxed is het concept "Masseur aan de deur". U hoeft de deur niet uit, de tafel, olie en textiel worden meegenomen. Het enige wat u hoeft te doen is ontspannen.

Zeurende of stekende pijn in de schenen?

11 april 2019

Een echte sportman in hart en nieren kwam bij mij thuis in de praktijk. Gestuurd door zijn partner. Ik bemerkte dat hij niet echt overtuigd was, dat een masseur wellicht iets aan zijn probleem zou kunnen doen.

Een moment voor jezelf

©2021 Praktijk Sportmassage en ontspanning Relaxeven. All rights reserved.

Volg ons —