Skip to main content

Masseren bij de Marathon Rotterdam

11 april 2022

 Zondag 10 april 2022

Wederom een supermooie ambiance bij DE marathon van Rotterdam. Als masseur zijnde eveneens een belevenis van jewelste... Internationale lopers, jong en oud, beginner en gevorderde, met of zonder een goed doel, maar allemaal sportief en respectvol naar elkaar. Zo hoort het altijd en overal te zijn. 

Met een heel team van 26 (BMS aangesloten) masseurs op 5 locaties door Rotterdam, masseerden wij de stijve bovenbenen, volgelopen kuiten, pijnlijke hamstrings en nog wel meer, van lopers die ons opzochten in de tenten aan het Schouwburgplein, het stadscafë, het WTC gebouw, en het Hilton. 

Er waren er nog een paar in opleiding bij en die konden nu de zo broodnodige vlieguren maken. Het leren van theorie en oefenen in praktijk op elkaar is niets vergeleken bij deze stroom van diversiteit van de lopers van deze marathon. Nu werd het tijd om de aangeleerde technieken op de lopers met kramp, spierpijn, oedeem daadwerkelijk te herkennen en toe te kunnen passen.

Prachtig is het iedere keer weer. En dan thuis gekomen in mijn eigen praktijk, nog de mensen na te behandelen waar nodig. Soms lange dagen, maar wat een mooi beroep heb ik toch.