Skip to main content

Vakantieperiode komt er aan

25 juni 2022

Voor de één een periode waarin de agenda vol loopt, voor de ander een moment van rust en ruimte. RelaxEven heeft nog enkele dagen/tijden voor een massage beschikbaar....

Onze sporters mogen dit jaar weer helemaal los. Na de periode van restricties wegens besmettingsgevaar, eindelijk weer te kunnen trainen. En dat er wedstrijden en evenementen waren deze afgelopen maanden, dat heb ik geweten.... Geweldig al die mensen die weer gezamenlijk hun schouders er onder zetten, om voor zichzelf of een ander iets te bereiken. Heb weer mogen genieten van de zoveelste Roparun. Dit keer startend in Twente en de finish weer ouderwets op de Coolsingel te Rotterdam. 

Het zonnetje laat zich geregeld zien. Wat fijn te mogen ontspannen, om daarna weer de accu op te kunnen laden. Relax time voor lichaam en geest.

En dan zijn er nog mensen, die het helaas wat minder hebben. Psychisch of lichamelijke mankementen. Massage neemt de problemen zeker niet weg. Het kan echter wel verlichting geven. 

Maak gerust een afspraak nu of tijdens de vakantieperiode. Of het nu éénmalig is of op regelmatige basis. Voor een stevige sportmassage, voor ontspanning of de "APK". En voor mensen met/na kanker, zo lang het wenselijk is.

 

KEEP CALM & JUST RELAX