Skip to main content

Ontspanning

22 februari 2020

Massage ter ontspanning kan op de klassieke wijze. Met name over rug, schouders en nek vinden rustige doch krachtige strijkingen plaats, die gespannen en/of vermoeid aanvoelende spieren weer doen herstellen. De accu wordt zogezegd ontladen en vervolgens opgeladen met positieve energie. 

Helemaal relaxed is het concept "Masseur aan de deur". U hoeft de deur niet uit, de tafel, olie en textiel worden meegenomen. Het enige wat u hoeft te doen is ontspannen.

Met verwarmde basaltstenen (hotstones) kan in de praktijk ook gemasseerd worden. In langzaam tempo wordt een warme gloed afgegeven die bijna door het gehele lichaam trekt. Door de combinatie van de warmte en wrijvende bewegingen en druk van de masserende vingers is dit een verademing. Vooral bij kou op het lijf, stramheid ondervind men verlichting en ontspanning. De olie die wordt gebruikt voor deze massage is allergie vrij en geeft niet af aan de kleding. 

De werking van een paraffine handbad, kan vergeleken worden met een mini sauna. Na reiniging worden zij gedompeld in een warm "kaarsvet". Daarna worden de handen ingepakt in folie en badstoffen wanten. De inwerking duurt ca. 10 minuten en geeft een zalig warm en tintelend gevoel. De poriën gaan open, de bloedcirculatie verbeterd en de huid is weer soepel en glad. Een aanrader voor de nagelriemen en kloven.

 

 

* 15 aug. 2014 Jeanette Schipper: "Vandaag bij Relaxeven onder behandeling geweest bij Ivonne. Heerlijke ontspanningsmassage en zelfs mijn handen in de paraffine. Dus helemaal relaxt en zacht naar huis. Bedankt en tot snel!"

2 jun. 2016 Dymphna: " Een massage bij Relaxeven kan ik zeker aanbevelen. Ik zeg weleens met een gekke bek dat ik "door de massage tafel heen ga" tijdens een behandeling, maar alle knopen in rug, nek en schouders zijn daarna verleden tijd. Daarbij ook advies over houding etc. om klachten te voorkomen. Indien nodig kan er altijd gekeken worden voor een last-minute afspraak."

 * 18 dec. 2017 Cobi vd Spek: "Mijn nek, rug en schouders zaten behoorlijk vast naar aanleiding van stress. Dankzij Ivonne van Relaxeven ben ik weer helemaal soepel. Met kennis van zaken en heel geduldig, heeft ze in meerdere behandelingen de spanning uit de spieren weten te halen. Dank je wel, Ivonne."
 
 * Weer bij de familie V. geweest:  "Mevrouw komt al jaren bij mij, oud sportster. Manlief kwam na enkele jaren eveneens regelmatig bij mij in de praktijk. Hun kinderen wilde destijds eens een keertje op de tafel. Inmiddels ben ik hun  vaste "MASSEUR AAN DE DEUR".   Neem mijn tafel en olie mee en masseer het hele gezin in ene avond. Heerlijk relaxed toch zo'n start van het weekend ...?!"