Skip to main content

Centrum Camino

13 maart 2022

  

 

Vanaf maart 2022 bevind ik mij elke laatste vrijdag van de maand van 10 tot 13 uur bij Centrum Camino te Nieuwerkerk, voor het geven van lichaamsmassages. Ieder van ons heeft zijn/haar weg (Camino) te gaan. Als je onderweg geconfronteerd wordt met een levensbedreigende ziekte, sta je voor de uitdaging je weg te hervinden. Vaak is dat makkelijker om dat samen te doen dan alleen.

Camino kan altijd gemotiveerde, enthousiaste vrijwilligers gebruiken.

Bij de tennisvereniging van Zevenhuizen was op vrijdag 18 maart 2022 een ladies night van 19-23 uur. Dan zouden er stoelmassages verricht worden van 10 minuten ad. € 10,00 ten behoeve van KWF gerelateerde doelen te weten Centrum Camino én het Zeparoteam, die het pinksterweekend weer deel zal nemen aan de Roparun. Helaas moest ik ivm noodsituatie in vriendenkring, verstek laten gaan. Wellicht dat dit in de nabije toekomst toch nog gaat gebeuren. Laat het mij aub weten als ik bij een dergelijk evenement (alsnog) mijn steentje kan/mag bijdragen....

 Als vrijwilliger zet ik mij regelmatig in voor het genereren van gelden voor het KWF. Vaak gaat het om een éénmalig evenement zoals de ladies night. Echter bij Centrum Camino leg ik mij voor langere tijd vast. Daar heb ik kennis mogen maken met een super gemotiveerde en eveneens vrijwillige coördinatoren en bestuur. Een gezellig huis, waarin allerlei activiteiten plaats vinden, maar ook ruimtes beschikbaar zijn voor diverse doelgroepen van jong tot oud.

Wat fijn dat er nog mensen naar elkaar om kijken zonder het bekende slaatje er uit te slaan. Zeker als het een bepaalde periode in je leven betreft, waarin je vaak aan een luisterend oor, begrijpende blik of door een gezellige activiteit, je net even de boel de boel kan laten en een geluksmomentje kan ervaren.